Welbevinden en levensvreugde; 

de uitgangspunten van Vrijwaard.

Vrijwaard is een vooruitstrevende partner op het gebied van ouderenzorg, thuiszorg, wonen en welzijn in de regio Den Helder. Wij leveren kwalitatieve zorg en dienstverlening door te werken met professioneel en bekwaam personeel. Onze diensten bieden wij met bezieling aan en innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor zijn wij in staat onze dienstverlening nog beter te laten aansluiten op de wensen en behoeften van de klant.

Naast ons uitgebreide aanbod op het gebied van wonen, welzijn en zorg zijn wij ook constant op zoek naar nieuwe uitdagingen. Het ontwikkelen en ontplooien van nieuwe projecten is bij Vrijwaard een continu proces.

Het team van Vrijwaard denkt en handelt volgens de kernwaarden waarin belangrijke elementen naar voren komen zoals denken en doen in mogelijkheden, de familie gedachte en de ja-cultuur. Het team draagt de kernwaarden uit bij de benadering van de klant.

Onder Vrijwaard vallen de locaties woonzorgcentrum Ten Anker, woon- en zorgcentrum De Golfstroom, wooncomplex Lyceumhof, wooncomplex Westhoek, wooncomplex Goede Ree, wooncomplex Parkzicht, Theehuis/ museum Paviljoen van Toen, Ontmoetingscentrum De Soos en ontmoetingscentrum De Verbinding. Wij zijn actief met thuiszorg en ontmoeting door heel Den Helder en Julianadorp. 

Met ruim 425 medewerkers en 300 vrijwilligers streven wij naar niets minder dan kwaliteit van topniveau!


 

 

Lees al het nieuws »Nieuws van Vrijwaard
Goedgemutst!

Goedgemutst!

Goedgemutste breicampagne Café creatief, is een activiteit van Stichting Vrijwaard, welke iedere week plaatsvindt in het Paviljoen...

Dementieconferentie Den Helder

Dementieconferentie Den Helder

Op weg naar een dementievriendelijke gemeente Er zijn veel veranderingen voor kwetsbare mensen in de samenleving die ondersteuning en/of...

Wij staan u graag te woord!

Voor informatie en vragen kunt u bellen met het centrale telefoonnummer van Stichting Vrijwaard:

0223-68 08 24

 

Volg ons:

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS powered by shark