Welkom bij Vrijwaard!

Vrijwaard is een vooruitstrevende partner op het gebied van wonen, welzijn en (thuis)zorg in de regio Den Helder. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening door professionele en vakbekwame teams. Er wordt gewerkt met bezieling en met het uitgangspunt dat de klant altijd centraal staat. Innovatie staat hoog in het vaandel. Door deze combinatie sluiten wij onze dienstverlening aan op de wensen en behoeften van de klant.  

Bij Vrijwaard wordt gedacht en gehandeld vanuit onze kernwaarden: denken en doen in mogelijkheden, de familiegedachte en de ja-cultuur.

Met ruim 460 medewerkers en 300 vrijwilligers staan wij dagelijks, 24-uur per dag, klaar voor onze klant.

Onze locaties en werkgebied 

Onder Vrijwaard vallen de woonlocaties Ten Anker, De Golfstroom, Lyceumhof, Westhoek, Goede Ree, Parkzicht en binnenkort ook Dyckzicht en ‘t Landhuis. Maar natuurlijk komt Vrijwaard ook in de thuissituatie voor thuiszorg, huishoudelijke ondersteuning en welzijn in Den Helder en Julianadorp. Op het gebied van ontmoeting en sociale activering heeft Vrijwaard de  ontmoetingscentra De Soos, De Verbinding en het Theehuis/museum Paviljoen van Toen.

 

nieuws archief »Nieuws van Vrijwaard
Vrijwaard op de Wijkmanifestatie De Schooten

Vrijwaard op de Wijkmanifestatie De Schooten

Programma Vrijwaard tijdens 10e editie wijkmanifestatie De Schooten De wijkmanifestatie wordt op zaterdag 2 september 2017 voor het...

Paviljoen van Toen haakt aan bij Guiness-recordpoging

Paviljoen van Toen haakt aan bij Guiness-recordpoging

Een leuk artikel in het Noordhollands Dagblad van 27 juli: in het Paviljoen van Toen wordt meegehaakt aan 10 km vlaggetjes voor...

Wij staan u graag te woord!

Voor informatie en vragen kunt u bellen met het centrale telefoonnummer van Stichting Vrijwaard:

0223-68 08 24

 

Volg ons:

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS powered by shark