Welkom bij Vrijwaard!

Vrijwaard is een vooruitstrevende partner op het gebied van wonen, welzijn en (thuis)zorg in de regio Den Helder. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening door professionele en vakbekwame teams. Er wordt gewerkt met bezieling en met het uitgangspunt dat de klant altijd centraal staat. Innovatie staat hoog in het vaandel. Door deze combinatie sluiten wij onze dienstverlening aan op de wensen en behoeften van de klant.  

Bij Vrijwaard wordt gedacht en gehandeld vanuit onze kernwaarden: denken en doen in mogelijkheden, de familiegedachte en de ja-cultuur.

Met ruim 460 medewerkers en 300 vrijwilligers staan wij dagelijks, 24-uur per dag, klaar voor onze klant.

Onze locaties en werkgebied 

Onder Vrijwaard vallen de woonlocaties Ten Anker, De Golfstroom, Lyceumhof, Westhoek, Goede Ree, Parkzicht en binnenkort ook Dyckzicht en ‘t Landhuis. Maar natuurlijk komt Vrijwaard ook in de thuissituatie voor thuiszorg, huishoudelijke ondersteuning en welzijn in Den Helder en Julianadorp. Op het gebied van ontmoeting en sociale activering heeft Vrijwaard de  ontmoetingscentra De Soos, De Verbinding en het Theehuis/museum Paviljoen van Toen.

 

nieuws archief »Nieuws van Vrijwaard
Vrijwaard op NHNieuws - Vers voedsel uit de regio wordt trend in verzorgingshuizen

Vrijwaard op NHNieuws - Vers voedsel uit de regio wordt trend in verzorgingshuizen

Stichting Vrijwaard in Den Helder probeert zoveel mogelijk maaltijden met regionale producten te serveren aan hun cliënten. Witlof...

Een nieuwe groep cliëntondersteuners is geslaagd!

Een nieuwe groep cliëntondersteuners is geslaagd!

Vrijwaard geeft medewerkers binnen haar organisatie in samenwerking met het ROC Kop van Noord Holland de mogelijkheid om zich te laten...

Wij staan u graag te woord!

Voor informatie en vragen kunt u bellen met het centrale telefoonnummer van Stichting Vrijwaard:

0223-68 08 24

 

Volg ons:

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS powered by shark