Welbevinden en levensvreugde; 

de uitgangspunten van Vrijwaard.

Vrijwaard is een vooruitstrevende partner op het gebied van ouderenzorg, thuiszorg, wonen en welzijn in de regio Den Helder. Wij leveren uitstekende zorg en dienstverlening door te werken met professioneel en bekwaam personeel. Onze diensten bieden wij met bezieling aan en innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor zijn wij in staat onze dienstverlening nog beter te laten aansluiten op de wensen en behoeften van de klant.

Wij zijn een sprankelende organisatie die voortdurend in beweging is. Naast ons uitgebreide aanbod op het gebied van wonen, welzijn en zorg zijn wij ook constant op zoek naar nieuwe uitdagingen. Het ontwikkelen en ontplooien van nieuwe projecten is bij Vrijwaard een continu proces.

Het team van Vrijwaard denkt en handelt volgens de kernwaarden waarin belangrijke elementen naar voren komen zoals regie over het eigen leven, de familie gedachte, de ja-cultuur en use it or lose it. Het team draagt de kernwaarden uit bij de benadering van de klant.

Onder Vrijwaard vallen de locaties woonzorgcentrum Ten Anker, verzorgingshuis Prinses Margriet, woonzorgcentrum De Golfstroom, kleinschalig wooncentrum Lyceumhof, wooncentrum Kop Beatrixstraat en wooncomplexen Goede Ree en Parkzicht. Wij zijn actief met thuiszorg en ontmoeting door heel Den Helder en Julianadorp. 

Met ruim 425 medewerkers en 300 vrijwilligers streven wij naar niets minder dan kwaliteit van topniveau!


 

 

Lees al het nieuws »Nieuws van Vrijwaard
Media aandacht rondom Golfstroom

Media aandacht rondom Golfstroom

REACTIE – incident mevrouw Westveer Vrijwaard is overvallen door een ernstig bericht betreffende het overlijden van mevrouw Westveer...

Officiële opening De Verbinding

Officiële opening De Verbinding

Ontmoetingscentrum De Verbinding officieel geopend! Vrijwaard opent op donderdag  25 september 2014 officieel de deuren van ontmoetingscentrum...

Wij staan u graag te woord!

Voor informatie en vragen kunt u bellen met het centrale telefoonnummer van Stichting Vrijwaard:

0223-68 08 24

 

Volg ons:

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS powered by shark