Skip to content

Op dinsdag 2 oktober 2018 vindt de 55+ Beurs plaats in de Stadshal op Willemsoord. Vrijwaard is hier dit jaar ook weer te bezoeken. Naast informatie over wonen, zorg en welzijn kunnen bezoekers bij onze stand een smakelijke proeverij, gratis gezondheidschecks en beweegadvies krijgen. Wie op deze beurs lid wordt van de Vrienden van Vrijwaard wacht bovendien een leuke beursactie. 

Wegens succes in voorgaande jaren kunnen bezoekers bij de Vrijwaard-beurstand wederom gratis hun bloeddruk en bloedsuiker meten door onze verpleegkundigen. Voor beweegadvies en informatie over bewegen en fitness bij Vrijwaard is een sportinstructrice aanwezig.

Proef de culinaire kunsten van de koks
Een andere hit van voorgaande jaren op de beurs is een proeverij, vers bereid door onze gastvrijheidscoach. Bezoekers krijgen zo een voorproefje op de culinaire mogelijkheden bij Vrijwaard. Ook is er informatie over onze restaurants en maaltijdservice. De maaltijden bij Vrijwaard worden altijd met verse en gezonde streekproducten bereid.

Beursactie Vrienden van Vrijwaard
Wie op de beurs lid wordt van de Vrienden van Vrijwaard voor 5 euro per maand, ontvangt een leuk welkomstcadeau. Vrienden van Vrijwaard kunnen gratis kunt sporten in één van de drie Vrijwaard-fitnessruimtes in Den Helder. Ze kunnen via de Vriendenclub ook zwemmen, wandelen of deelnemen aan groepslessen. Wij vertellen graag meer bij onze stand.

Graag tot ziens op dinsdag 2 oktober in de Stadshal!

Tijd: 10.00-16.00 uur
Gratis entree en parkeren
Locatie: Stadshal bij Theater De Kampanje, Willemsoord

Scroll To Top
X