Skip to content

Tradities zijn er om in stand te houden. En de Culinaire Tour is inmiddels een traditie bij Vrijwaard geworden. Na het succes van de afgelopen jaren zal deze tour ook dit jaar weer georganiseerd worden en wel op zaterdag 16 maart 2019. Een mooie afsluiting  van de Week van Zorg en Welzijn. Dé week om te laten zien wat zorgorganisaties te bieden hebben op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Culinaire Tour

Met de Culinaire Tour van vier gangen opent Vrijwaard haar deuren om mensen kennis te laten maken met de organisatie. Op vier locaties van Vrijwaard is een smakelijk onderdeel van de tour te beleven. De tour kan wandelend, fietsend of met eigen vervoer worden afgelegd. Voor wie slecht ter been is of niet in de gelegenheid om met eigen vervoer deel te nemen, kan  vervoer door Vrijwaard geregeld worden. Dit kan opgegeven worden bij de aankoop van de kaart voor de tour.

Programma Culinaire Tour

De Culinaire Tour start om 12.00 uur bij locatie Westhoek  en gaat vervolgens naar andere locaties in het centrum en eindigt in De Schooten. De route en het menu zijn als volgt:

  1. Westhoek, Westgracht 72k: feestelijk voorgerecht van een salade van gekonfijte boerderijkip met dressing van citroen en sesam
  2. Paviljoen van Toen, Borneolaan 1 – knolselderijsoep met pesto van peterselie en kaantjes
  3. Restaurant tijd, Ten Anker, Timorlaan 139: heerlijk hoofdgerecht van gegrilde kalfssukade met crème van pompoen, spruitenblad, paddenstoelen en zwarte knoflookjus
  4. Ontmoetingscentrum De Soos, De Golfstroom, De Garst 3 – dessert van de chef en live muziek van Black Eyes

Kaarten

Kaarten voor de culinaire tour kosten € 15,00 per persoon en zijn verkrijgbaar bij het Paviljoen van Toen en de restaurants van Ten Anker en De Golfstroom. Wees er snel bij voor een kaart, want op is op!

Scroll To Top
X