Spring naar content

Dagbesteding De Verbinding is sinds 12 februari 2020 gevestigd in Parkzicht, Timorlaan 45a. Locatie Parkzicht aan de TimorlaanParkzicht biedt deelnemers van de dagbesteding een vernieuwde ruimte op de begane grond met alle benodigde voorzieningen en uitzicht op het Timorpark. De nieuwe locatie zal voor de cliënten en mantelzorgers op 2 maart officieel worden geopend waarbij een nieuwe naam voor de dagbesteding wordt onthuld.

Van Julianadorp naar Den Helder
De huidige  naam De Verbinding verwijst naar ontmoetingscentrum De Verbinding in Julianadorp waar de dagbesteding tot 1 maart 2019 was gevestigd. Doordat Vrijwaard vanaf die datum is gestopt met de exploitatie van De Verbinding, was de groep tijdelijk gehuisvest in Ten Anker. Met de verhuizing naar Parkzicht heeft de dagbesteding een nieuw, vast onderkomen.

Een kijkje nemen bij de dagbesteding

Dagbesteding De Verbinding is geopend op maandag, woensdag en vrijdag. Ook biedt Vrijwaard dagbesteding ontmoetingscentrum De Soos en Eb en Vloed op locatie De Golfstroom in Den Helder. Belangstellenden zijn van harte welkom om bij de dagbesteding op een locatie te komen bekijken. Daarvoor kan contact worden opgenomen met een van de dagbestedingslocaties via 0223-68 08 24.

Meer informatie over dagbesteding bij Vrijwaard: https://www.vrijwaard.nl/welzijn-en-ontmoeten/dagbesteding/

 

 

Scroll naar boven
X