Welkom bij Vrijwaard!

Vrijwaard is een vooruitstrevende partner op het gebied van wonen, welzijn en (thuis)zorg in de regio Den Helder. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening door professionele en vakbekwame teams. Er wordt gewerkt met bezieling en met het uitgangspunt dat de klant altijd centraal staat. Innovatie staat hoog in het vaandel. Door deze combinatie sluiten wij onze dienstverlening aan op de wensen en behoeften van de klant.  

Bij Vrijwaard wordt gedacht en gehandeld vanuit onze kernwaarden: denken en doen in mogelijkheden, de familiegedachte en de ja-cultuur.

Met ruim 460 medewerkers en 300 vrijwilligers staan wij dagelijks, 24-uur per dag, klaar voor onze klant.

Onze locaties en werkgebied 

Onder Vrijwaard vallen de woonlocaties Ten Anker, De Golfstroom, Lyceumhof, Westhoek, Goede Ree, Parkzicht, Dyckzicht en binnenkort ook ‘t Landhuis. Maar natuurlijk komt Vrijwaard ook in de thuissituatie voor thuiszorg, huishoudelijke ondersteuning en welzijn in Den Helder en Julianadorp. Op het gebied van ontmoeting en sociale activering heeft Vrijwaard de  ontmoetingscentra De Soos, De Verbinding en het Theehuis/museum Paviljoen van Toen.

 

nieuws archief »Nieuws van Vrijwaard
Ontwikkeling Raad van Bestuur Vrijwaard

Ontwikkeling Raad van Bestuur Vrijwaard

Vanaf heden heeft de Raad van Toezicht van Vrijwaard mevrouw Geke Blokzijl aangesteld als interim bestuurder van Vrijwaard. Met het aantrekken...

Samenwerking Spoed en Herstelzorg

Samenwerking Spoed en Herstelzorg

  Zorgorganisaties in Kop van Noord-Holland slaan handen ineen voor een gezamenlijke spoed- en herstelzorg Zorgorganisaties...

Wij staan u graag te woord!

Voor informatie en vragen kunt u bellen met het centrale telefoonnummer van Stichting Vrijwaard:

0223-68 08 24

 

Volg ons:

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS powered by shark