Gemeente en Helderse Uitdaging samen in foundership

19 april 2018
 

Op 13 maart tekenden de Helderse Uitdaging  samen met de gemeente Den Helder voor een foundership, een bevestiging van de samenwerking voor 2018.

De Helderse Uitdaging stimuleert maatschappelijk betrokken ondernemen binnen de gemeentegrenzen om zo bij te dragen aan een welvarender stad. De gemeente draagt bij met 10.000 euro.

Nieuwe Heldernaren

Een voorbeeld van het werk van de Helderse Uitdaging is het project Nieuwe Heldenaren. Door het netwerk van de Helderse Uitdaging in te zetten kunnen vergunninghouders sneller en beter integreren in de Helderse samenleving. Eerst met een training via Droomstatus BV en vervolgens met werk- en werkervaringsplekken bij aangesloten maatschappelijk betrokken organisaties.

Een van die organisaties is Stichting Vrijwaard, waar inmiddels vergunninghouders aan de slag zijn. Op de locatie Ten Anker vond de ondertekening plaats.

 

Op de foto: het bestuur van de Helderse Uitdaging, wethouder Pieter Kos, Marije Bruijstens, Ivar Borst en Toos Regtop van de Stichting Vrijwaard en vergunninghouder Ahmad Sali.

 

 

« Terug naar het nieuws archief
 
Vorig nieuwsbericht
Expositie 'Sta stil bij kanker'

Expositie 'Sta stil bij kanker'

Vrijwel allemaal krijgen we direct of indirect te maken met kanker. Om stil te staan bij de impact van deze ziekte is in het Paviljoen van Toen van 1 tot en met 17 juni  2018 de expositie ‘Sta stil bij kanker te zien.’...

Volgend nieuwsbericht
Culinaire Tour langs Vrijwaard-locaties op 17 maart 2018

Culinaire Tour langs Vrijwaard-locaties op 17 maart 2018

Een feestelijk voorgerecht in Westhoek, een heerlijk soepje in het Paviljoen van Toen, een hoofdgerecht in Ten Anker, een heerlijk dessert in de fitnessruimte in Huis ter Duin en tenslotte koffie in De Golfstroom? Dat kan tijdens de Culinaire...

Wij staan u graag te woord!

Voor informatie en vragen kunt u bellen met het centrale telefoonnummer van Stichting Vrijwaard:

0223-68 08 24

 

Volg ons: