Bezoek Vrijwaard op de 55+ Beurs op Willemsoord

26 september 2018
 

Op dinsdag 2 oktober 2018 vindt de 55+ Beurs plaats in de Stadshal op Willemsoord. Vrijwaard is hier dit jaar ook weer te bezoeken. Naast informatie over wonen, zorg en welzijn kunnen bezoekers bij onze stand een smakelijke proeverij, gratis gezondheidschecks en beweegadvies krijgen. Wie op deze beurs lid wordt van de Vrienden van Vrijwaard wacht bovendien een leuke beursactie.

Wegens succes in voorgaande jaren kunnen bezoekers bij de Vrijwaard-beurstand wederom gratis hun bloeddruk en bloedsuiker meten door onze verpleegkundigen. Voor beweegadvies en informatie over bewegen en fitness bij Vrijwaard is een sportinstructrice aanwezig.

Proef de culinaire kunsten van de koks

Een andere hit van voorgaande jaren op de beurs is een proeverij, vers bereid door onze gastvrijheidscoach. Bezoekers krijgen zo een voorproefje op de culinaire mogelijkheden bij Vrijwaard. Ook is er informatie over onze restaurants en maaltijdservice. De maaltijden bij Vrijwaard worden altijd met verse en gezonde streekproducten bereid.

Beursactie Vrienden van Vrijwaard

Wie op de beurs lid wordt van de Vrienden van Vrijwaard voor 5 euro per maand, ontvangt een leuk welkomstcadeau. Vrienden van Vrijwaard kunnen gratis kunt sporten in één van de drie Vrijwaard-fitnessruimtes in Den Helder. Ze kunnen via de Vriendenclub ook zwemmen, wandelen of deelnemen aan groepslessen. Wij vertellen graag meer bij onze stand.  
 

Graag tot ziens op dinsdag 2 oktober in de Stadshal!

Tijd: 10.00-16.00 uur
Gratis entree en parkeren
Locatie: Stadshal bij Theater De Kampanje, Willemsoord

« Terug naar het nieuws archief
 
Vorig nieuwsbericht
Vrijwaard wordt dementievriendelijk

Vrijwaard wordt dementievriendelijk

Vrijwaard doet mee aan het initiatief om Noord-Holland Noord dementievriendelijk te maken. Op de locaties van Vrijwaard komen steeds vaker bezoekers met dementie. Zij willen zolang mogelijk mee kunnen doen aan de maatschappij. Daarom...

Volgend nieuwsbericht
Oproep leden Cliëntenraad Vrijwaard

Oproep leden Cliëntenraad Vrijwaard

Vrijwaard is op zoek naar leden voor een nieuwe cliëntenraad. De cliëntenraad is er om Vrijwaard gevraagd en ongevraagd te adviseren met betrekking tot het gevoerde beleid en de belangen van de cliënten te behartigen. Dat...

Wij staan u graag te woord!

Voor informatie en vragen kunt u bellen met het centrale telefoonnummer van Stichting Vrijwaard:

0223-68 08 24

 

Volg ons: