Spring naar content

Onze missie en visie

Onze missie

Vrijwaard is een zorgorganisatie in Den Helder voor wonen, welzijn en zorg met een menselijke maat. Wij zetten ons met bezieling in om de eigen regie in stand te houden en bij te dragen aan persoonlijk geluk.

Onze visie

Vrijwaard is een organisatie voor en van mensen. Naast de mogelijkheden op het gebied van wonen, welzijn en zorg bieden wij diensten aan zoals maaltijdservice, activiteiten en beweging. Wij werken met positieve energie en kwalitatieve inzet om zo een bijdrage te leveren aan menselijk geluk.

Wij werken vanuit een gastvrije benadering en in het belang van onze cliënten. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen zich welkom en thuis voelt bij de organisatie. Wij vinden het belangrijk om de mens en zijn achtergrond te kennen om vanuit dat uitgangspunt het beste uit zichzelf te laten halen.

Wij leveren onze diensten met hoge kwaliteit met de focus op klantgerichtheid. Zowel intern als extern. Vertrouwen en verbinding staan centraal. Wij maken het verschil door nét dat stapje meer. Bij alles wat wij doen, staan kwaliteit en veiligheid voorop en de klant centraal.

Iedereen bij Vrijwaard is en voelt zich ambassadeur van de organisatie. Met elkaar vormen wij de Vrijwaard-familie, het visitekaartje van Vrijwaard.

Scroll naar boven
X