Vrijwaard maakt van uw maaltijd een feest!

Vrijwaard heeft op culinair gebied vele mogelijkheden te bieden. Kwalitatief goed en lekker eten heeft een grote toegevoegde waarde op de levensvreugde. Voor het aanbieden van onze voeding werken wij nauw samen met ondernemers uit Den Helder. Hiermee stimuleren wij de lokale economie en worden onze maaltijden altijd gemaakt met verse ingrediënten uit de streek. Wij staan garant voor een heerlijke maaltijd uit eigen regio, waarbij we in onze bereiding rekening houden met de verschillende seizoenen. Zo wordt uw maaltijd iedere dag een feest om naar uit te kijken!

Restaurants van Vrijwaard voor lekker eten en ontmoeting!

Vrijwaard kent verschillende ontmoetingspunten met een wijk- en restaurantfunctie. Naast ons wekelijks wisselende dagmenu’s  serveren wij à la carte maaltijden in de sfeervolle restaurantruimte van deze ontmoetingspunten. Ook organiseren wij er maandelijks speciale diners voor een gezellig avondje uit eten.  

Naast een restaurant bieden ontmoetingscentra ook een ruimte voor samenkomst waar u rustig een kop koffie kunt drinken en er geregeld activiteiten worden georganiseerd voor onze cliënten, onze Vrienden van Vrijwaard en de buurtbewoners. Hiermee zijn onze ontmoetingspunten met wijk- en restaurantfunctie verbindende schakels in de wijken van Den Helder.

Wij hebben vier restaurants waar u uitgebreid kunt eten:

  • Ontmoetingspunt met wijk- en restaurantfunctie Tijd (locatie Ten Anker)
  • Ontmoetingspunt met wijk- en restaurantfunctie De Soos
  • Ontmoetingspunt met wijk- en restaurantfunctie Westhoek
  • Ontmoetingspunt met wijk- en restaurantfunctie De Verbinding

 

Daarnaast kunt u in ons theehuis Paviljoen van Toen terecht voor pannenkoeken en diverse heerlijke lekkernijen.

Openingstijden en contactgegevens

Onze horecagelegenheden zijn dagelijks geopend van 8.00 uur tot 16.30 uur, met uitzondering van Westhoek: deze locatie is geopend tot 15.00 uur. Op aanvraag kunnen onze horecagelegenheden uiteraard langer open blijven.

Kijk hier voor de adressen en telefoonnummers van de diverse locaties. 

Wij staan u graag te woord!

Voor informatie en vragen kunt u bellen met het centrale telefoonnummer van Stichting Vrijwaard:

0223-68 08 24

 

Volg ons:

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS powered by shark