Spring naar content

Ook Vriend worden?

Op dit moment is er helaas een ledenstop bij Stichting Vrienden van Vrijwaard voor nieuwe leden die gebruik willen maken van de fitnessruimtes. De reden hiervoor is dat er in de fitnessruimtes geen fitnessinstructeur aanwezig is, waardoor er geen intakes kunnen plaatsvinden. Bestaande leden die gebruikmaken van de fitnessruimtes, zijn op de hoogte dat het sporten op eigen risico is.

De ledenstop geldt tot nader order. Mocht de situatie wijzigen, dan vermelden we dat op deze pagina.

 

 

Wonen bij Vrijwaard

Aanmeldprocedure

Wanneer u zich voor of op de 15e van de maand aanmeldt, dan gaat uw lidmaatschap de eerstvolgende maand in. Incassering van het lidmaatschapsgeld vindt altijd halverwege de maand plaats. Wilt u gebruikmaken van de fitnessruimtes van Vrijwaard, dan neemt onze fitnessinstructeur voor het ingaan van uw lidmaatschap contact met u op voor een intake. Zo kunt u daarna veilig en plezierig sporten.

Lees de algemene voorwaarden Vrienden van Vrijwaard

Stel dat u moet opzeggen

U kunt dan bellen naar 0223-680824 en we zeggen uw lidmaatschap of die van uw naaste op. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vrijwaard.nl. U ontvangt digitaal of per post een bevestiging van opzegging.

Meer weten over de Vrienden van Vrijwaard?

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over de Vrienden van Vrijwaard? Neem dan contact met ons op via 0223 – 68 08 24 of info@vrijwaard.nl

Scroll naar boven
X