Spring naar content

Vrijwaard zoekt voorzitter en leden Cliëntenraad

Vrijwaard is op zoek naar een voorzitter en nieuwe leden voor de cliëntenraad. Vrijwaard is in 2020 bestuurlijk gefuseerd met Omring en zal de komende tijd volop bezig zijn met kwaliteitsverbetering en financieel gezond worden. Als lid van de cliëntenraad zorgt u samen met de andere leden voor de gemeenschappelijke belangen van de cliënten van Vrijwaard, op de woonzorglocaties en in de thuiszorg.

Wat doet de Cliëntenraad?
De cliëntenraad luistert naar de beleving, wensen en ideeën van de cliënt en komt maandelijks bij elkaar. De Cliëntenraad is er om Vrijwaard gevraagd en ongevraagd te adviseren over het gevoerde beleid en de belangen van de cliënten te behartigen. Dat beleid is gericht op:

  • een uitstekende zorgkwaliteit
  • de persoonlijk betrokken dienstverlening van professionals
  • de bijzondere inzet van vrijwilligers en mantelzorgers
  • financieel gezonde organisatie

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij zoeken kandidaten die affiniteit hebben met ouderenzorg, de veranderende maatschappij en die graag opkomen voor de belangen van cliënten. Wilt u zich enthousiast inzetten voor het verder ontwikkelen van de zorg en bent u minimaal een dagdeel per maand beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar u.

Wat bieden wij:

  • een uitdagende rol binnen een organisatie die volop in beweging is op het gebied van kwaliteit
  • vrijwilligersvergoeding conform reglement

 Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd of wilt u eerst meer weten?  Neem dan voor meer informatie of aanmelding contact op met Geerte Vaas (secretariaat) via e-mailadres g.vaas@vrijwaard.nl of telefonisch via 0223-68 08 24.

Scroll naar boven
X