Spring naar content

Fitness en beweging

Het is algemeen bekend dat bewegen gezond is. Ook als u ouder wordt, is het goed voor u om in beweging te blijven. Stel dat u wel wilt sporten, maar u vindt de drempel naar een sportschool net iets te hoog? Dan zijn onze onderstaande bewegingsactiviteiten wel iets voor u. Zo kunt u lekker in beweging blijven en daarbij ook anderen ontmoeten.

Fitnessruimtes - gesloten

De fitnessruimtes zijn gesloten. Stichting Vrienden van Vrijwaard en Team Sportservice hebben gezamenlijk alternatieve beweegmogelijkheden opgezet voor Vrienden van Vrijwaard. Hierover kunt u hier meer lezen.

Beweegtuin in Timorpark

Doet u liever aan fitness in de buitenlucht? Bezoek dan eens de beweegtuin in het Timorpark aan de Borneolaan. Hier staan tien fitnesstoestellen voor de nodige beweging. 

Fietslabyrinth

Woont u bij Vrijwaard of maakt u deel uit van een van onze huiskamergroepen? Dan kunt u digitaal een rondje door onze eigen binnenstad fietsen. De trappers zijn gekoppeld aan een computer, waardoor u als het ware de binnenstad verkent. Als u begint met trappen, zal het beeld zich verplaatsen! Zonder naar buiten te hoeven, fietst u rond in Den Helder of andere steden als Alkmaar, Amsterdam of Leiden.

Vragen of interesse in bewegen bij Vrijwaard?

Neem gerust contact op met Iris Achthoven van het welzijnsteam, bereikbaar op i.achthoven@vrijwaard.nl  of 0223-68 08 24.
Zij is hét aanspreekpunt voor beweging en vertelt u graag over alle mogelijkheden.

Beweegcoach Vrijwaard
Scroll naar boven
X