Ontmoetingscentrum De Verbinding

Per 1 maart 2019 zullen er geen activiteiten van Vrijwaard meer plaatsvinden in De Verbinding. De dagbesteding verhuist naar locatie Ten Anker in Den Helder.

Ontmoetingscentrum De verbinding in Julianadorp combineert ontmoeting, bewegen en dagbesteding. Jong en oud kunnen hier van maandag tot en met vrijdag terecht voor een kopje koffie, de kleine kaart  of een van de activiteiten. Of  het nu om beweging gaat, spelletjes doen of creatief bezig zijn, u bent altijd welkom.

Dagbesteding voor senioren in De Verbinding

De Verbinding  biedt een aantal dagen per week opvang en dagbesteding aan senioren die nog zelfstandig kunnen wonen en een lichte vorm van dementie hebben. Het is een ontmoetingscentrum waar ze anderen ontmoeten en kunnen deelnemen aan activiteiten zoals samen koken, bewegen op muziek of boodschappen doen in het naastgelegen winkelcentrum Dorperweerth.

 

Activiteiten Vrijwaard

Resto Samenzijn

De Verbinding is ook de plek waar elke dinsdag- en woensdag avond Resto Samenzijn  wordt gehouden. Op deze avonden kunt u hier gezellig komen eten voor een vriendelijke prijs. De chef-koks maken altijd een heerlijk driegangenmenu. Als gast zit u aan lange tafels, een gemoedelijke manier van ontmoeting tussen jong en oud.

Heeft u vragen over Resto Samenzijn of wilt u een keer komen eten? U kunt  dan contact opnemen met  Richard Burggraaff. Hij is bereikbaar op 0223-623927 of 06-17348329

 

Activiteiten

Op elke doordeweekse dag is er wel een activiteit in De Verbinding. Of dit nu bewegen, spelletjes spelen of creatief bezigzijn inhoudt. Op de onderstaande activiteitenprogramma leest u wat er te doen is.

Voor vragen over activiteiten in De Verbinding kunt u contact opnemen met Wendy Stolk, bereikbaar op 06-13 13 66 03 of w.stolk@vrijwaard.nl

De Verbinding

Contactgegevens locatie De Verbinding

Boterzwin 3476
1788 WS JULIANADORP
06-13 13 76 03

X