Weekmenu van de Chef

Donderdag 18 april

Kerriesoep met Lenteui
***
Lasagne Bolognaise, Italiaanse salade
***
Dessert: Bananenvla

 

Vrijdag 19 april

Gebonden Kippensoep
***
Gebakken Aardappelen, Doperwten/Wortelen, Gebakken Noordzeeschol, Citroen Botersaus
***
Dessert van de Chef

 

Zaterdag 20 april

Goulashsoep
***
Gekookte Aardappelen, Rode Kool met Appeltjes, Hachee van Rundvlees
***
Dessert: Appelkaneelyoghurt

 

Zondag 21 april - Paaszondag

Salade Gerookte Kip/Mango
***
Gebakken Krielaardappel, Voorjaarsgroenten, Rode Wijnsaus, Lamsstoofpotje, Rauwkost Salade
***
Paasdessert

 

Maandag 22 april - Tweede Paasdag

Gebonden Aspergesoep
***
Pommes Duchesses, Broccoli Amandelen, Stroganoff Saus, Kiprollade Ambachtelijk
***
Dessert: Advocaatvla

 

Dinsdag 23 april

Chinese Tomatensoep
***
Mihoen, Kroepoek, Babi Pangang, zoetzuur
***
Dessert: Vanilleyoghurt

 

Woensdag 24 april

Groentesoep
***
Stamppot Spitskool, Runderlapje Slagerij de Wit, Zaanse Mosterdsaus
***
Dessert: Chocoladevla

 

Donderdag 25 april

Champignonsoep
***
Spaghetti Bolognaise, Italiaanse salade
***
Dessert: Abrikozenvla

 

Vrijdag 26 april

Kippensoep
***
Gebakken Aardappelen, Voorjaarsalade, Lekkerbek  Dijkshoorn, Remouladesaus
***
Dessert: Bessen en Rozijnenvla

 

Zaterdag 27 april

Roomsoep met Komkommer
***
Kapucijners, Augurk en Uitjes, Piccalillysaus, Speklapje HeydeHoeve
***
Dessert: Yoghurt met Rozenbottel

 

Zondag 28 april

Ossenstaartsoep
***
Gekookte Aardappelen, Warme Appeltjes, Jus met Sjalotjes, Kalfslapje Slagerij de Wit
***
Dessert: Chipolatabavaroise

 

Wenst u een alternatief menu, informeer dan bij onze restaurantmedewerkers van Ten Anker, De Golfstroom of Westhoek.

 

Locaties

X