Samen op pad met de BoodschappenPlusBus!

De BoodschappenPlusBus is een dienst voor ouderen die door lichamelijke beperkingen en het wegvallen van vrienden en familie aan huis gebonden zijn. De BoodschappenPlusBus organiseert activiteiten voor senioren in groepsverband, onder begeleiding van vrijwilligers. De kern is gezamenlijk boodschappen doen en uitstapjes maken om nieuwe mensen te ontmoeten en een glimlach op het gezicht te toveren, waardoor wij een bijdrage kunnen leveren aan welbevinden en levensvreugde.

Wat betekent dit nou concreet?

Wij organiseren, samen met het Ouderenfonds, bijna elke dag uitstapjes zodat iedereen de kans heeft om buiten de deur te komen. Een voorbeeld hiervan is begeleid boodschappen doen. Hierbij wordt u opgehaald voor het doen van boodschappen, gaat u na afloop ergens een kop koffie drinken en wordt u weer thuis gebracht. Naast het gezamenlijk doen van boodschappen kunt u ook dikwijls op pad met elkaar, samen een dagje weg naar een andere stad, de bloembollenvelden of de bioscoop!

 

Contact BoodschappenPlusBus

Wilt u meer informatie over de BoodschappenPlusBus in het algemeen of maandelijks het programma van de BoodschappenPlusBus ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met Petra Alders op 0223-68 08 24 of p.alders@vrijwaard.nl

Activiteiten boeken kan van maandag tot vrijdag via bovenstaand telefoonnummer. 

Wij staan u graag te woord!

Voor informatie en vragen kunt u bellen met het centrale telefoonnummer van Stichting Vrijwaard:

0223-68 08 24

 

Volg ons:

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS powered by shark