De Verbinding: Ontmoeting in Julianadorp

Ontmoeting en sociale activering zijn voor Stichting Vrijwaard speerpunten. Vrijwaard beschikt daarvoor onder andere over het ontmoetingscentrum De Verbinding aan de Boterzwin 3476 in Julianadorp. Deze unieke locatie combineert ontmoeting, bewegen en dagopvang voor jong en oud.

Dagbesteding
De Verbinding heeft een aantal verschillende functies, allemaal met de bedoeling om mensen met elkaar te verbinden. Zo bieden wij in De Verbinding vijf dagen per week dagbesteding aan senioren die nog zelfstandig kunnen wonen maar die door bijvoorbeeld lichte dementie op gewenste dagen of dagdelen op de dagopvang verblijven. Er wordt structuur gegeven aan de dag maar het belangrijkste is dat er gezamenlijk een tal van activiteiten wordt gedaan, zoals gezamenlijk koken, boodschappen doen, spelletjes, bewegen en sociale activering.

Activiteiten
Maar De Verbinding biedt nog meer! Zo kunt u dagelijks terecht voor een kopje koffie of thee met wat lekkers en deelnemen aan de activiteiten die hier georganiseerd worden. Er zijn wekelijkse activiteiten zoals klaverjas, een wandelgroep, koersbal en bewegen. Een paar keer per maand worden er grotere activiteiten georganiseerd waaronder workshops, bingo, de kookstudio en creatieve middagen in samenwerking met basisscholen.

Kijk hier voor het actuele activiteitenprogramma in De Verbinding:

Extra activiteiten in De Verbinding - maart en april 2018

Actief in de wijk Julianadorp - activiteitenprogramma 2018

 

Museum

Naast de activiteiten is vanaf eind mei 2017 een kleinschalig museum gevestigd in De Verbinding. In het museum zullen diverse exposities te bezichtigen zijn van toen en nu. Meerder keren per jaar wisselt het thema. Zeker een bezoekje waard!
 

Culinair Vrijwaard in De Verbinding
In De Verbinding kunt u ook genieten van het culinaire aanbod van Vrijwaard. Op dinsdag en woensdagavond kunt u ’s avonds komen eten bij Resto Samenzijn. U kunt dan gebruik maken van een heerlijk driegangenmenu, vers bereid door de chef-koks. Van maandag t/m vrijdag kunt u ook terecht voor de kleine kaart en kunt u bijvoorbeeld een tosti, broodje kroket, appeltaart of bittergarnituur nuttigen.

Kijk hier voor het menu van Resto Samenzijn

Menu Resto Samenzijn - april 2018
 

Openingstijden De Verbinding
De Verbinding is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 16.00 uur. Op dinsdag en woensdag en bij grote activiteiten is de Verbinding ook ’s avonds geopend.

Altijd welkom!
U bent altijd welkom in De Verbinding. U kunt altijd aanschuiven voor een kopje koffie of thee met wat lekkers of meedoen aan onze activiteiten. Kom bij ons langs, samen maken wij de verbinding!

Ontmoetingscentrum De Verbinding
Boterzwin 3476
1788 WS  DEN HELDER (Julianadorp)
Telefoonnummer 06 - 13 13 76 03

 

Wij staan u graag te woord!

Voor informatie en vragen kunt u bellen met het centrale telefoonnummer van Stichting Vrijwaard:

0223-68 08 24

 

Volg ons:

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS powered by shark