Nieuwbouw bij Vrijwaard

Om in de toekomst nog meer mensen zich thuis te laten voelen bij Vrijwaard, ontwikkelen wij momenteel de volgende nieuwbouwlocatie in samenwerking met Woningstichting Den Helder:

‘t Landhuis

Aan de Scheldestraat in de wijk Nieuw Den Helder ontwikkelt Woningstichting Den Helder, in samenwerking met Vrijwaard, 27 zorgclusterwoningen.

Rond ‘t Landhuis wordt een parkachtige omgeving gecreëerd. Het is hierbij de bedoeling dat er een kreek door deze nieuwe omgeving heen zal slingeren. Een prachtige en rustgevende omgeving dicht bij de winkels gelegen aan de Marsdiepstraat.

Ruime appartementen 't Landhuis

De appartementen zijn ongeveer 50m2 groot en bestaan uit entree, woonkamer/ keuken, één slaapkamer, badkamer en berging. ‘t Landhuis bestaat uit drie verdiepingen waarbij elke verdieping beschikt over negen appartementen en één gezamenlijke huiskamer. Daarnaast heeft elke verdieping ook haar eigen terras/ balkon van ongeveer 50 m2.

 

Heeft u interesse in wonen bij Vrijwaard? 

Mocht u interesse hebben in het wonen bij Vrijwaard dan kunt u contact opnemen met de Vrijwaard consulente via telefoonnummer 0223 - 68 08 24.

 

Wij staan u graag te woord!

Voor informatie en vragen kunt u bellen met het centrale telefoonnummer van Stichting Vrijwaard:

0223-68 08 24

 

Volg ons:

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS powered by shark