Zelfstandig wonen met zorg én service van Vrijwaard

In Ten Anker bieden Vrijwaard en Woonzorg Nederland een nieuw woonconcept aan. Betaalbaar, zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg en diensten onder één dak. U voelt zich zeker snel thuis in Ten Anker. Dit vertrouwde woonzorgcomplex aan de Timorlaan in Den Helder biedt u prettig wonen op een prachtige, centrale plek in Den Helder uitstekende service én comfort.


Betaalbaar wonen met servicepakket Vrijwaard

Wanneer u via Woonzorg Nederland een woning in Ten Anker huurt dan neemt u automatisch een servicepakket af bij Vrijwaard. Het complete aanbod van “All Inclusive wonen” in Ten Anker bestaat uit:

  • Eénkamerappartement (25-28 m2) met pantry en badkamer, inclusief een voorschot voor onder andere gas, elektra en water;
  • Gebruik van de algemene ruimtes zoals de ontspanningsruimte, het internetcafé, de bibliotheek, het restaurant en de tuin;
  • Dagelijks een 3-gangen diner;
  • Mogelijkheid om mee te doen aan activiteiten;
  • Aanwezigheid van een huismeester;
  • Spreekuren bewonersconsulent (één aanspreekpunt voor al uw vragen);
  • Mogelijkheid om extra diensten in te kopen(service op maat) zoals zorg, 24-uurs personenalarmering, wasserette service, huishoudelijke hulp en een broodmaaltijd.
     

Meer informatie over wonen met het servicepakket in Ten Anker

Wilt u meer informatie over Thuis in Ten Anker: betaalbaar zelfstandig wonen met zorg én service? Neem dan contact op met de bewonersconsulent via telefoonnummer 088 – 921 00 17 (op werkdagen van 8.30 - 13.00 uur), stuur een e-mail naar ten.anker@woonzorg.nl of download de Brochure "Thuis in Ten Anker" (pdf-formaat)

Wij staan u graag te woord!

Voor informatie en vragen kunt u bellen met het centrale telefoonnummer van Stichting Vrijwaard:

0223-68 08 24

 

Volg ons:

Created by Trefnet Powered by SHARK CMS powered by shark