Spring naar content

Interieur Lyceumhof

Kleinschalig wonen in Lyceumhof

Wooncomplex Lyceumhof aan het Timorpark heeft drie kleinschalige woonvormen op de begane grond. Ze bestaan uit een groep van 12 personen en twee groepen van 6 personen met een psychogeriatrische indicatie. Lyceumhof is omgeven door groen en een uitvalsbasis voor mooie wandelingen in het Timorpark. Er is een prachtige en veilige  tuin bij dit wooncomplex om te tuinieren of op het terras te zitten.

Tuingerichte appartementen

In Lyceumhof heeft u een eigen appartement dat uitkijkt op de tuin. Elke woongroep heeft een gezamenlijke huiskamer met toegang tot de tuin. Medewerkers en vrijwilligers zorgen voor allerlei activiteiten die bij u passen. Ook kunt u helpen in het huishouden, zoals met koken of de was vouwen.    

Voorzieningen in de buurt van Lyceumhof

Lyceumhof ligt aan het mooie Timorpark en op loopafstand van het centrum van Den Helder. De bus stopt voor de deur. Aan de overkant van Lyceumhof ligt wooncomplex Ten Anker, waar u gebruik kan maken van restaurant Tijd en andere faciliteiten, zoals de kapsalon en de pedicure. In het verlengde van Lyceumhof vindt u het theehuis en herinneringsmuseum Paviljoen van Toen. Hier kunt u dagelijks terecht voor koffie, thee en huisgemaakte heerlijkheden. In het museum kunt u oude herinneringen ophalen bij de wisselende tentoonstellingen.

Verdere informatie

Wilt u meer weten over locatie Lyceumhof, dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van ons Servicepunt. Zij zijn op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 telefonisch bereikbaar op 0223-68 08 24.

IMG_6956 Lyceumhof achterzijde

Contactgegevens locatie Lyceumhof

Borneolaan 3
1782 DL Den Helder
Telefoonnummer: 0223-54 08 90