Spring naar content

Interieur Lyceumhof

Kleinschalig wonen in Lyceumhof

Wooncomplex Lyceumhof aan het Timorpark heeft drie kleinschalige woonvormen op de begane grond in een mooie groene omgeving. Een mooie uitvalbasis voor wandelingen in het Timorpark. Er is een prachtige en veilige tuin aanwezig om te tuinieren of op het terras te zitten.

 

Lyceumhof - Zo woont u er

In Lyceumhof heeft u een eigen appartement dat uitkijkt op de tuin. Het appartement heeft een ruime woonkamer en slaapkamer in één en een eigen badkamer. Elke woongroep heeft een gezamenlijke huiskamer met toegang tot de tuin. Medewerkers en vrijwilligers zorgen voor allerlei activiteiten die bij u passen. Ook kunt u helpen in het huishouden, zoals met koken of de was vouwen.  

Wie kunnen hier wonen?

Locatie Lyceumhof is geschikt voor mensen met een vorm van dementie. Wilt u meer informatie ontvangen over wonen in Lyceumhof? Neem dan contact op met 0223 - 68 08 24 of mail naar zorgconsulent@vrijwaard.nl. 

Voorzieningen in de buurt van Lyceumhof

  • Gelegen naast het mooie Timorpark
  • Op loopafstand van het centrum van Den Helder
  • De bus stopt voor de deur.
  • Aan de overkant van Lyceumhof ligt wooncomplex Ten Anker, waar u gebruik kan maken van restaurant Tijd* en andere faciliteiten, zoals de kapsalon en de pedicure.
  • Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Den Helder, ligt 500 meter verderop.

*Wegens de coronamaatregelen is het restaurant vooralsnog alleen voor bewoners van Ten Anker geopend.

Verdere informatie over wonen met zorg in Lyceumhof

Voor meer informatie over wonen, zorg en welzijn bij Vrijwaard kunt u contact opnemen met onze zorgconsulent, bereikbaar via 0223-68 08 24 of zorgconsulent@vrijwaard.nl.

IMG_6956 Lyceumhof achterzijde

Contactgegevens locatie Lyceumhof

Borneolaan 3
1782 DL Den Helder
Telefoonnummer: 0223-54 08 90

Scroll naar boven
X