Spring naar content

Interieur Lyceumhof

Kleinschalig wonen in Lyceumhof

Wooncomplex Lyceumhof aan het Timorpark heeft drie kleinschalige woonvormen op de begane grond. Ze bestaan uit een groep van 12 personen en twee groepen van 6 personen met een psychogeriatrische indicatie. Lyceumhof is omgeven door groen en een uitvalsbasis voor mooie wandelingen in het Timorpark. Er is een prachtige en veilige  tuin bij dit wooncomplex om te tuinieren of op het terras te zitten.

Tuingerichte appartementen

In Lyceumhof heeft u een eigen appartement dat uitkijkt op de tuin. Elke woongroep heeft een gezamenlijke huiskamer met toegang tot de tuin. Medewerkers en vrijwilligers zorgen voor allerlei activiteiten die bij u passen. Ook kunt u helpen in het huishouden, zoals met koken of de was vouwen.    

Voorzieningen in de buurt van Lyceumhof

De zorglocatie Lyceumhof bevindt zich op de begane grond van het gelijknamige wooncomplex.  Gelegen naast het mooie Timorpark en op loopafstand van het centrum van Den Helder. De bus stopt voor de deur. Aan de overkant van Lyceumhof ligt wooncomplex Ten Anker, waar u gebruik kan maken van restaurant Tijd* en andere faciliteiten, zoals de kapsalon en de pedicure. Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Den Helder, ligt 500 meter verderop.

*Wegens de coronamaatregelen is het restaurant vooralsnog alleen voor bewoners van Ten Anker geopend.

Verdere informatie over wonen met zorg in Lyceumhof

Voor meer informatie over wonen, zorg en welzijn bij Vrijwaard kunt u contact opnemen met onze zorgconsulent, bereikbaar via 0223-68 08 24 of zorgconsulent@vrijwaard.nl.

IMG_6956 Lyceumhof achterzijde

Contactgegevens locatie Lyceumhof

Borneolaan 3
1782 DL Den Helder
Telefoonnummer: 0223-54 08 90

Scroll naar boven
X