Kleinschalig en centraal wonen in Westhoek

Woont u graag in het centrum van Den Helder? Locatie Westhoek staat midden in het stadshart, met winkels, horecagelegenheden en Willemsoord naast de deur. Westhoek is in 2015 geopend en beschikt over 24 zorgappartementen van 45 tot 50 m². Deze zijn geschikt voor twee personen. De nadruk van Westhoek ligt op bewoners met lichamelijke beperkingen.

appartement in Westhoek Den Helder
Westhoek

De appartementen hebben een opperval van 45 tot 50 m² en bestaan uit een entree, woonkamer met keuken, een slaapkamer, badkamer en berging. Er is een gezamenlijk dakterras voor alle bewoners. 

Duidelijke communicatie met teams

In Westhoek werken kleine vaste teams, zowel in de zorg als in het restaurant. Medewerkers en bewoners komen geregeld bijeen in een overlegorgaan. Hierin kunnen zij ideeën voor bijvoorbeeld activiteiten aandragen en samen de dagelijkse gang van zaken doornemen. Dit zorgt voor een duidelijke communicatie onderling.

De restaurant- en buurtfunctie van Westhoek

Het atrium en het restaurant vormen het kloppende hart van Westhoek. Deze ruimtes zijn dé plekken voor activiteiten en ontmoetingen. Er worden hier zoal bewegingslessen of  filmavonden gehouden.  U treft hier andere bewoners uit Westhoek én uit de wijk. Ook als u niet in Westhoek woont, kunt  u in het restaurant  koffiedrinken of ‘s middags komen eten. Het wisselende weekmenu kunt u hieronder bekijken. Voor vragen kunt u gerust binnenlopen of bellen.

Wilt u meer informatie of een rondleiding?

Daarvoor kunt u contact opnemen met de medewerkers van ons Servicepunt.
Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op 0223- 68 08 24.

Westhoek

Contactgegevens locatie Westhoek:

Westgracht 72K
1781 NH DEN HELDER
Telefoonnummer: 0223-54 08 05

X