Skip to content

Riant wonen in Parkzicht

loopbrug Parkzicht en Ten Anker
IMG_7021 Parkzicht met tuin

Het prachtige wooncomplex Parkzicht aan de Timorlaan bestaat uit een woontoren van tien verdiepingen en laagbouw met uitzicht op het Timorpark. Hier woont u zelfstandig met 24-uurs zorg van Vrijwaard nabij.

Faciliteiten rond Parkzicht

Parkzicht ligt in een mooie, groene omgeving met het centrum op loopafstand. Mocht u hulp nodig met persoonlijke verzorging of verpleging, dan biedt Vrijwaard thuiszorg. Ook kunt u gebruik maken van onze maaltijdservice, personenalarmering of huishoudelijke ondersteuning. Verder zijn er diverse faciliteiten van Vrijwaard in de buurt:

  • Het naastgelegen wooncomplex Ten Anker bereikt u gemakkelijk via een loopbrug op de tweede etage. Handig voor als u gebruik wilt maken van de fitnessruimte, de kapsalon of het restaurant Tijd. Ook voor gezellige activiteiten bent u zó in Ten Anker.
  • Aan de overkant ligt theehuis en herinneringsmuseum Paviljoen van Toen. In het gezellige theehuis kunt u genieten van heerlijke koffie met zelfgemaakte appeltaart, diverse pannenkoeken, tosti’s of een smakelijk omelet op brood. In het museum in het Paviljoen van Toen kunt u oude herinneringen ophalen bij wisselende exposities.
  • Het Timorpark biedt genoeg mogelijkheden voor beweging in de buitenlucht. Zo is er ook een beweegtuin waar iedereen gebruik van kan maken.

Huren via Woningstichting Den Helder

Voor vragen over verhuur van de appartementen in Parkzicht verwijzen wij u graag naar Woningstichting Den Helder via www.wsdh.nl of 0223-677 677.

Zorg- en dienstverlening aanvragen bij Vrijwaard

Zodra u een appartement heeft gehuurd in Parkzicht kunt u de zorg- en dienstverlening van Vrijwaard aanvragen bij ons Servicepunt op
0223-68 08 24, bereikbaar van maandag t/m vijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur

Uiteraard kunnen wij deze ook nu al bij u thuis leveren, kijk voor meer informatie op de pagina Thuiszorg.

 

IMG_6961 Parkzicht woontoren

Contactgegevens locatie Parkzicht

Timorlaan 139 - Parkzicht
1782 DR DEN HELDER
0223 – 68 08 24

Scroll To Top
X