Zorgeloos zelfstandig wonen in Ten Anker

 

Ten Anker
Wonen in Ten Anker

 

In woon-zorgcomplex Ten Anker kunt u betaalbaar zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg en diensten onder één dak. Een appartement in Ten Anker huurt u van Woonzorg Nederland, Vrijwaard levert zorg op maat en service. U voelt zich zeker snel thuis in Ten Anker waar u comfortabel woont op een prachtige plek aan het Timorpark en nabij het centrum.

Ten Anker, van alle gemakken voorzien

Ten Anker aan de Timorlaan is al jaren een fijn thuis voor senioren in Den Helder. Er zijn uitstekende voorzieningen, zoals:

  • het sfeervolle restaurant Tijd waar u dagelijks kunt eten of koffiedrinken met anderen. De welzijnsdienst Actief in de Wijk organiseert hier regelmatig gezellige activiteiten, zoals bingo en filmmiddagen. Naast bewoners zijn mensen van buitenaf van harte welkom in restaurant Tijd.
  • Een winkeltje, kapsalon en pedicure.
  • Een fitnessruimte waar u als lid van de Vrienden van Vrijwaard kunt sporten.

Centrale ligging in een groene omgeving

Vanuit de appartementen heeft u een mooi uitzicht op de binnentuin of het Timorpark. Ten Anker ligt centraal: het centrum is dichtbij en de huisartsenpraktijk en apotheek liggen om de hoek. De Noordwest Ziekenhuisgroep bevindt zich slechts 500 meter verderop. De bus stopt voor de deur, zodat u snel in bijvoorbeeld het centrum bent.

Timorpark en Paviljoen van Toen tegenover uw thuis

Aan de overkant van Ten Anker ligt het theehuis en herinneringsmuseum Paviljoen van Toen. Het gezellige theehuis serveert koffie, huisgemaakte appeltaart, diverse pannenkoeken, tosti’s en uitsmijters. Het museum van het Paviljoen van Toen toont wisselende thema’s die oude herinneren oproepen. In het prachtig aangelegde Timorpark kunt u heerlijk wandelen of gebruik maken van de beweegtuin.

Betaalbaar wonen met servicepakket Vrijwaard

Wanneer u via Woonzorg Nederland een woning in Ten Anker huurt, dan neemt u automatisch een servicepakket af bij Vrijwaard. Het complete aanbod van “All Inclusive wonen” in Ten Anker bestaat uit:

  • Eénkamerappartement (25-28 m2) met pantry en badkamer, inclusief een voorschot voor onder andere gas, elektra en water;
  • Gebruik van de algemene ruimtes zoals het internetcafé, de bibliotheek, restaurant Tijd en de binnentuin met kas;
  • Dagelijks een culinair driegangendiner;
  • Mogelijkheid om mee te doen aan activiteiten, zoals bingo en live muziek;
  • Aanwezigheid van een huismeester voor kleine klusjes in huis;
  • Spreekuren bewonersconsulent van Woonzorg Nederland (één aanspreekpunt voor al uw vragen);
  • Mogelijkheid om extra diensten in te kopen (service op maat) zoals zorg, 24-uurs personenalarmering, wasservice, huishoudelijke hulp en een broodmaaltijd.

Meer informatie over wonen met het servicepakket in Ten Anker

Wilt u meer informatie over wonen in Ten Anker? Neem dan contact op met de bewonersconsulent van Woonzorg Nederland:

 

Ten Anker aan Timorlaan

Contactgegevens Ten Anker:

Timorlaan 139
1782 DR DEN HELDER
0223 – 61 55 46

X