Spring naar content

Zorg en verpleging bij u thuis

Zelfstandig wonen in De Golfstroom waar u zelf kiest hoe u wilt leven, dat wilt u het liefst. Misschien heeft u wel behoefte aan zorg en verpleging. Zoals hulp bij het aankleden, wondzorg of bij gebruik van medicatie. Wij koesteren uw zelfstandigheid en bieden u daarom de gewenste zorg en ondersteuning in uw aanleunwoning. Uw vraag staat centraal, onze hulp is op maat. Of het nu om tijdelijke of dagelijkse zorg gaat. Zo kunt u zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving wonen.

24 uur per dag ondersteuning door ons thuiszorgteam in De Golfstroom

  • Wij leveren persoonsgerichte zorg, uw wensen en behoeften staan voorop.
  • Deskundig personeel afgestemd op uw hulpvraag.
  • Samen met u maken wij afspraken die voor ú passend zijn.

Kosten en indicatie

  • Voor verpleging en verzorging heeft u een indicatie nodig van onze wijkverpleegkundige. Dit kunt u regelen door te bellen naar 0223-68 08 24. Met deze indicatie wordt de verpleegkundige en/of persoonlijke zorg betaald vanuit uw basisverzekering van uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van uw zorgverzekering wordt de zorg deels of volledig vergoed.
  • Voor begeleiding heeft u een indicatie nodig van de gemeente Den Helder. Hiervoor kunt u contact opnemen met het zorgloket van de gemeente via 14 0223.
  • U kunt zelf zorg- en/of dienstverlening bij Vrijwaard inkopen als u van uw zorgverzekeraar een PGB (Persoons Gebonden Budget) toegekend krijgt, u ontvangt dan van Vrijwaard een factuur voor de geleverde diensten.

Werkgebied thuiszorg

Vrijwaard biedt thuiszorg in Den Helder. Het thuiszorgteam is gevestigd in De Golfstroom en verleent de zorg aan de zelfstandig wonende cliënten op deze locaties.

De Golfstroom
De Garst 3
1785 RK Den Helder

 

Scroll naar boven
X